Kategorije
GastroWorkshopsHR

ODRŽANA GASTRO RADIONICA „PECIMO I KUHAJMO ZAJEDNO BEZ ALERGENA“ U OKVIRU PROJEKTA GASTROTOP

Veleučilište u Virovitici nastavlja s provedbom aktivnosti u okviru projekta GASTROTOP, broj: HUHR/1901/4.1.1/0058 (Comprehensive educational support of food-service providers facilitating demand on emerging special dietary restrictions consumer market) koji je odobren za financiranje tijekom Drugog poziva na podnošenje projektnih prijedloga Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020.

Nakon uspješno provedenih gastro radionica u Virovitici „Osnove pripreme jela bez aditiva – zdravstveno prilagođenih jela“ kao i onih koje su održali partneri iz Mađarske (Gospodarska komora Šomođske županije – SKIK i Gospodarska komora Zalske županije – ZMKIK), u utorak (30.8.2022.) je održana zajednička gastro radionica koja je okupila članove projektnih timova partnera te polaznike prethodno održanih gastro radionica u Mađarskoj i Hrvatskoj.

Na održanoj radionici pod nazivom „Pecimo i kuhajmo zajedno bez alergena“ sudionici su mogli zajedno pripremiti jela bez alergena u suradnji s kvalificiranim kuharom.  Nakon pripreme menia od 4 jela sljedila je degustacija obroka te rasprava o iskustvima. Radionica se održala u mjestu Szentkozmadombja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)