Kategorije ResearchForProjectPracticalRealizationHR GASTRO TURIZAM, UVOD U SOCIO-EKONOMSKE ASPEKTE (UDŽBENIK) Autor objave Autor VUV Datum objave 4. travnja 2023. Nema komentara na GASTRO TURIZAM, UVOD U SOCIO-EKONOMSKE ASPEKTE (UDŽBENIK) U okviru projektne aktivnosti “Razmjena iskustava”, izrađen je i izdan udžbenik “Gastro turizam, UVOD U SOCIO-EKONOMSKE ASPEKTE. Interreg V-A Program suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. Prekogranična regija gdje rijeke spajaju, a ne razdvajaju ← USPOSTAVA BAZE PONUDITELJA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA I TURISTIČKIH SADRŽAJA VIROVITIČKO-PODRAVSKE ŽUPANIJE ZA GASTRO TURIZAM → TRŽIŠNE PRILIKE ZA PROIZVODE „FREE FROM“ (STUDIJA) Odgovori Otkaži odgovorVaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)Komentar * (obavezno) Ime * (obavezno) E-pošta * (obavezno) Web-stranica Spremi moje ime, e-poštu i web-stranicu u ovom internet pregledniku za sljedeći put kada budem komentirao.