ISTRAŽIVANJE ZA PRAKTIČNU PRIMJENU PROJEKTA

Istraživanje ponude i potražnje gastro turizma, Izrada baze podataka


  • KRIŽEVAČKI STUDENTI RASPRAVLJALI O PROBLEMIMA
    KRIŽEVAČKI STUDENTI RASPRAVLJALI O PROBLEMIMA VEZANIMA UZ TOLERANCIJU NA HRANU I POTENCIJALNIM POBOLJŠANJIMA S namjerom da poboljšaju dostupnost obrazovnih platformi u prehrambenom, odnosno gastro turizmu kao novoj interdisciplinarnoj domeni koja se temelji na novim trendovima u potražnji za različitim kategorijama hrane, na Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima već nekoliko mjeseci provodi se projekt Gastrotop. Jedna od niza aktivnosti planiranih projektom održana je prošlog petka u prostorijama VGUK u Križevcima. Zbog pandemije koronavirusa radionici su prisustvovali samo križevački studenti dok su se ostali sudionici kao i panelisti radionici priključili online. Naglasak […]
  • PANEL RASPRAVA O (IN) TOLERANCIJI NA HRANU
    Projekt GASTROTOP uspješno se nastavlja provoditi na Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima. Tako je u  petak 21.01.2022. u okviru projektnih aktivnosti održana  on-line panel rasprava na temu (IN)tolerancija na hranu u ugostiteljskim objektima u kojoj su sudjelovali Mišel Doskočil, prof. kuharstva i vrhunski chef iz Srednje škole Ivan Seljanec, Marija Goričanec – predsjednica Udruge oboljelih od celijakije, Jasmina Rakić Horvat – predstavnica Udruge ruralnog turizma Hrvatske i vlasnica seoskog turizma „Rakić“, Miroslav Kanisek – voditelj kluba dijabetičara Slatko srce, Davorka Gajari – direktorica službe Nutricionizam i senzorika, Podravka. Panel je […]