Projekt GASTROTOP uspješno se nastavlja provoditi na Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima. Tako je u petak 21.01.2022. u okviru projektnih aktivnosti održana on-line panel rasprava na temu (IN)tolerancija na hranu u ugostiteljskim objektima u kojoj su sudjelovali Mišel Doskočil, prof. kuharstva i vrhunski chef iz Srednje škole Ivan Seljanec, Marija Goričanec – predsjednica Udruge oboljelih od celijakije, Jasmina Rakić Horvat – predstavnica Udruge ruralnog turizma Hrvatske i vlasnica seoskog turizma „Rakić“, Miroslav Kanisek – voditelj kluba dijabetičara Slatko srce, Davorka Gajari – direktorica službe Nutricionizam i senzorika, Podravka.
Panel je moderirala dr.sc. Kristina Svržnjak, a u realizaciji događaja sudjelovali su voditelj projekta GASTROTOP dr.sc. Silvije Jerčinović i članica projektnog tima dr.sc. Sandra Kantar.
Primarna ciljna skupina u projektu su studenti I. godine Preddiplomskog stručnog studija Poljoprivreda i II. godine Preddiplomskog stručnog studija Poljoprivreda – smjer Menadžment u poljoprivredi, koji su aktivno sudjelovali u raspravi.
Izvješće pripremila:
Dr.sc. Sandra Kantar, prof.v.š.
Više informacija o projektu GASTROTOP i panel raspravi možete vidjeti na:
Fotografije izvor: epodravina.hr
Slike i tekst preuzeti sa:
https://www.vguk.hr/hr/1668/Panel+rasprava+o+%28in%29toleranciji+na+hranu